KAMPANJER

Börjar det bli dags att byta bil? Eller är du redan en nöjd Peugeotägare och vill ha en till? Då ska du ta dig en titt här.

BILAR I LAGER

Nytt eller begagnat? Här hittar du alla våra tillgängliga bilar!

VÅRA TRANSPORTBILAR

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

SERVICE

Våra verkstäder erbjuder dig som Peugeotägare ett stort utbud för både service och underhåll för just din bilmodell.

PEUGEOT PRIVATLEASING

Med Peugeot Now Privatleasing kan du köra en ny bil med alla fördelar det innebär. Och viktigast av allt är att du inte behöver ha någon kontantinsats – utan behöver bara fokusera på månadskostnaden. Med en fast, låg månadskostnad vet du vad din bil kostar dig.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Våra verkstäder erbjuder dig som Peugeotägare ett stort utbud för både service och underhåll för just din bilmodell. På våra auktoriserade verkstäder får du rätt expertis, kunskap och Peugeot originaldelar som är speciellt framtagna till din Peugeot.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vi finns även på facebook

Du har väl inte missat att det kommer ske en skattehöjning på bensin- och dieselbilar 1a april? Vi har flera bilar inne på lagret så du har fortfarande tid att registrera din bil innan skattehöjningen. Johan berättar mer i videon nedan! ... See MoreSee Less
Hos oss på Appelskogs Bil gömmer sig Manager of the Universe! 👑 Kom in i helgen och fråga honom om dina livsfunderingar, kanske om vilken Peugeot du borde införskaffa dig? ... See MoreSee Less
Hos oss på Appelskogs Bil gömmer sig Manager of the Universe! 👑 Kom in i helgen och fråga honom om dina livsfunderingar, kanske om vilken Peugeot du borde införskaffa dig?

Comment on Facebook

Haha Ulrik✌🏻❤️

Dags att serva bilen? Vi är specialister på Peugeot och har rätt kompetens, rätt verktyg och Peugeots originaldelar som är tillverkade för just din bil. Klicka på länken nedan för att boka så ses vi!
aterforsaljare.peugeot.se/appelskogs-bil/boka-service/
... See MoreSee Less
Dags att serva bilen? Vi är specialister på Peugeot och har rätt kompetens, rätt verktyg och Peugeots originaldelar som är tillverkade för just din bil. Klicka på länken nedan för att boka så ses vi!
https://aterforsaljare.peugeot.se/appelskogs-bil/boka-service/
Glad alla ❤️ dag önskar vi på Appelskogs Bil! Hoppas eran dag blir mysig med mängder av kärlek. Varmt välkomna in till oss idag mellan 12-15 så lovar vi att ni blir överösta med kärlek! ... See MoreSee Less
Glad alla ❤️ dag önskar vi på Appelskogs Bil! Hoppas eran dag blir mysig med mängder av kärlek. Varmt välkomna in till oss idag mellan 12-15 så lovar vi att ni blir överösta med kärlek!
Se vilken snygg färg denna 5008:a har! 🤩 Visst blir man sugen? ... See MoreSee Less
Se vilken snygg färg denna 5008:a har! 🤩 Visst blir man sugen?Image attachment

Comment on Facebook

De ser mer ut som en 3008? Fast fantastiskt fina bilar Peugeot.

Tjusigt med petrolfärgat 👌

Load more
PEUGEOT PROFFESSIONAL CENTER

På Peugeot strävar vi efter att erbjuda professionell service, specialanpassad för ditt företags behov. Hos Peugeot Professional hittar du återförsäljare med större fokus på företagsförsäljning där du direkt kan få experthjälp för att hitta rätt modell.

LÄS MER

PEUGEOT FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Peugeot erbjuder ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar (tjänstebilar och servicebilar) och transportbilar väl anpassade för företag.

LÄS MER