Service

 Välkommen till din auktoriserade Peugeotverkstad!  Vi servar och reparerar din bil men utför även hjulinställningar och säljer sommar- och vinterhjul.

Peugeot originalservice garanterar bilens värde och ger dig många trygga mil. Vi är specialister på Peugeot och har rätt kompetens, rätt verktyg och Peugeots originaldelar som är tillverkade för just din bil.

Åker du inte Peugeot?  Vi servar även andra märken. Tag kontakt med oss för en offert.

Vill du vänta under tiden vi tar hand om din bil? Slå dig ner i vår kundhörna med en latte och dagens tidning. Självklart har vi fritt Wifi om du vill arbeta istället.

Det finns hyrbilar att boka men  klarar du dig med cykel så har vi fria lånecyklar. Perfekt om du bor nära eller bara vill göra ett ärende.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Appelskogs Bil är en märkesverkstad för Peugeot och även en allbilsverkstad. Det innebär att din bil är i säkra händer vid en reparation. Vi kan genomföra samma service och reparationer som en auktoriserad märkesverkstad. Vi erbjuder minst samma servicenivå som en märkesverkstad men till ett förmånligare pris. Vi uppfyller bland annat följande krav.

ALLT EN VERKSTAD BEHÖVER

  • Rätt kompetens och utbildningsnivå.
  • Relevant verkstadsutrustning, speciellt avseende test- och diagnosutrustning.
  • Ordning och reda samt rent och snyggt, såväl invändigt som utvändigt.
  • Seriositet mot kunder, leverantörer, myndigheter och andra.
  • Momsregistrerad, F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
  • För ändamålet anpassade lokaler
  • Teknisk information och tekniska data.
  • Vi utför alltid våra arbeten med miljön i omtanke.

SERVICE

Vi är en fullserviceanläggning. Våra service verkstäder är auktoriserade och specialiserade för Peugeot.

RESERVDELAR

Beställ originalreservdelar för din Peugeot genom oss till konkurrenskraftiga priser. Vi har alltid ett stort sortiment.

DÄCKHOTELL

Förvara era däck hos oss. På vårt däckhotell blir era däck väl omhändertagna och kontrollerade.

AC

Ha det skönt i bilen när det är riktigt varmt. Genom oss får ni en professionell AC- och klimatservice snabbt och effektivt.

FRÅGOR OCH SVAR

VAD INGÅR I EN SERVICE?

Det skiljer sig åt beroende på vilken bil ni har samt hur många mil den har gått. En viktig skillnad är att när vi genomför en original Peugeot service, utför vi även en rostskydds kontroll så att garantierna fortsätter gälla.

HUR VET JAG VAD MIN BIL FÅTT FÖR SERVICE?

När din service är klar sätter vi en stämpel i bilens servicebok att din bil har servats av en auktoriserad Peugeotverkstad. Du får också ett serviceprotokoll som visar vad som är gjort och vilka åtgärder som eventuellt behöver åtgärdas.

NÄR KAN JAG HÄMTA MIN BIL EFTER SERVICE?

Vår ambition är att du ska kunna hämta ut din bil samma dag. Vi erbjuder en lånebil under tiden din bil är hos oss.