PEUGEOT TRANSPORTBILAR

NYA PEUGEOT e-EXPERT

Upptäck skåpbilen nya PEUGEOT e-Expert och fördelarna med en 100 % eldriven motor. Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som den med dieselmotor och den hjälper dig i ditt yrke samt uppfyller dina behov.

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkat i, så kand du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet.

PEUGEOT EXPERT

Nya Expert levererar en lastkapacitet på upp till sex kubikmeter. Den har plats för upp till sex åkande och är perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranchen.

PEUGEOT BOXER

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns mer åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3.

TRANSPORTBILSKAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

FINANSIERING

PEUGEOT CHOICE

Hos Peugeot är det enkelt att välja en transportbil utrustad för just dina behov. Vi erbjuder både avbetalning och flera smidiga leasinglösningar. Om du väljer att leasa via Peugeot Finans har vi med Peugeot Choice tagit fram tre paketlösningar för ett tryggare transportbilsägande. Försäkring, nybilsgaranti och service – i våra paketlösningar ingår olika tillägg beroende på vilket behov du har. Välj den paketlösning som passar dig bäst.

PEUGEOT COMPLETE

Med Peugeot Complete är operationell leasing enkelt och du får alltid en välutrustad bil från Peugeot. Välj någon av våra transportbilar eller personbilar med förbränningsmotor, som elbil eller plug-in hybrid och få garanterat restvärde och mycket mer.