MODELLUTBUD

 

Vilken modell ska du välja? Och hur kan du vara säker på att du gör rätt val? Här kan du jämföra olika modeller.

PEUGEOT 108

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många tillvalen gör bilen anpassningsbar.

NYA PEUGEOT 208

Nya Peugeot 208 är den moderna och trendiga citybilen med en ungdomlig och sportig stil. Upptäck den distinkta silhuetten och utforska helt nya PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Med nya Peugeot 208 väljer du fritt mellan bensinmotor, dieselmotor eller elmotor – det som passar dig bäst. 

 Den elektriska citybilen nya PEUGEOT e-208 är reaktionssnabb och ger en stimulerande körupplevelse med den helt eldrivna motorn. Det ger en helt ny elektrisk rörlighet.

NYA PEUGEOT 2008 SUV

Upptäck nya Peugeot 2008, en mångsidig och utmärkt designad SUV för en utökad körupplevelse. Upplev PEUGEOT i-Cockpit® 3D, avancerad teknik och ett urval av kraftfulla och effektiva förbrännings- och elmotorer.

Nya PEUGEOT 308

De nya familjekombin PEUGEOT 308 gör alla dina korta och långa resor till ett rent äventyr. Upptäck en ny slags komfort.

PEUGEOT 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV är Årets Bil 2017. En jury beståendes av 58 motorjournalister från 22 länder röstade fram Peugeot 3008 SUV till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper.

NYA PEUGEOT 508

Peugeot 508 finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

NYA PEUGEOT 508 SW

Upptäck nya PEUGEOT 508 SW, en exklusiv kombi med kraftfull design. Modellen ger samma komfort som en stor sedan, samma utrymme som en SW, samma sportiga stil som en coupé, med kvalitet och teknisk prestanda på hög nivå.

PEUGEOT 5008 SUV

Välkommen till en helt ny dimension. Nya PEUGEOT 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet.