PEUGEOT TRANSPORTBILAR

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkat i, så kand du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet.

PEUGEOT EXPERT

Nya Expert levererar en lastkapacitet på upp till sex kubikmeter. Den har plats för upp till sex åkande och är perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranchen.

PEUGEOT BOXER

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns mer åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3.

TRANSPORTBILSKAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

FINANSIERING

PEUGEOT CHOICE

Nu utvidgar vi på Peugeot vårt transportbilskoncept och gör det lättare än någonsin för dig att välja rätt transportbil utrustad för just dina behov. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar. Men du vet bäst vad du behöver och därför har vi tagit fram Peugeot Choice där du stegvis väljer modell, finansieringslösning och extra tillval. Enkelt och flexibelt. Allt för att passa dig och ditt yrke.

PEUGEOT COMPLETE

Med Peugeot Complete blir ditt transportbilsägande smidigt och tryggt. Ingen kontantinsats, inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och allt på en faktura.