TRANSPORTBILSKAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

Peugeot PRO+

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

Automat & 30hk på köpet

Vi på Peugeot vet att komfort och bekvämlighet är viktigt för dig som kör transportbil. Just nu får du Automat & 30 extra hästkrafter på köpet när du köper Peugeot Expert.

Peugeot Partner Electric

100% el och 0 gram CO2. Partner Electric ger from 1 juli upp till 60.000 kronor i miljöbonus. Just nu bjuder vi på snabbladdare vilket innebär att du kan ladda upp till 80% av batteriets kapacitet på bara 30 min. Vi erbjuder 8-års garanti på batteriet. Partner Electric finns för omedelbar leverans.

Nordic Pack

Just nu erbjuder vi Nordic Pack med fjärrstyrd värmare och dragkrok för endast 5.900 kr (spara 15.900 kr) till alla våra transportbilar.

Peugeot InBusiness

Med nya InBusiness-konceptet har vi på Peugeot tagit fram instegsmodeller för de kunder där ekonomin är det väsentliga, men fortfarande starkt fokus på hög kvalitet.

Peugeot 4×4

Tuff terräng, snö och is eller vägar med svår framkomlighet ska inte behöva stoppa dig från att göra ditt jobb på ett professionellt vis. Därför har Peugeot tillsammans med Dangel tagit fram fyrhjulsdrift till samtliga Peugeots transportbilar.