Vilken modell ska du välja? Och hur kan du vara säker på att du gör rätt val? Här kan du jämföra olika modeller.

PEUGEOT 108

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många tillvalen gör bilen anpassningsbar.

PEUGEOT 208

Peugeot 208 i ny uppdaterad version. Nya generationens kompakta halvkombi visar upp en ny, sportig och elegant stil. En attraktiv bil som är svår att motstå och som ger en vitaliserande körupplevelse.

Nya PEUGEOT 308

De nya familjekombin PEUGEOT 308 gör alla dina korta och långa resor till ett rent äventyr. Upptäck en ny slags komfort.

NYA PEUGEOT 508

Peugeot 508 finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

PEUGEOT 2008 SUV

Precis som i övriga Peugeotbilar upplever du exklusiv körning, modern design samt kvalitet utan kompromisser i PEUGEOT 2008 SUV. Den PEUGEOT SUV utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

PEUGEOT 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV är Årets Bil 2017. En jury beståendes av 58 motorjournalister från 22 länder röstade fram Peugeot 3008 SUV till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper.

Nya PEUGEOT 5008 SUV

Välkommen till en helt ny dimension. Nya PEUGEOT 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet.