Vi bryr oss om din och vår hälsa.

Vi på Einarssons Bil har av omtanke om din och vår hälsa vidtagit extra åtgärder för att begränsa spridningen av Covid-19. Våra tekniker använder skyddshandskar och efter service/reparation rengörs ratt, dörrhandtag, nycklar och växelspak.

Du som skall lämna din bil för service, reparation eller däckbyte finns alternativet att lämna i nyckellåda. Vid hämtning av din bil kan du ringa oss så kommer vi ut med en faktura och nycklarna.

Meddela oss på 0300-568552 om du lämnat dina nycklar i nyckellådan. Samma nummer gäller vid hämtning av bilen.

Eller mejla Verkstaden på vst@ebil.nu 
Försäljningen fs@ebil.nu

Nu har även Transporstyrlesen skjutit upp sommardäcksbytet till 30/4

Mvh personalen på Einarssons Bil AB

KAMPANJER

Börjar det bli dags att byta bil? Eller är du redan en nöjd Peugeotägare och vill ha en till? Då ska du ta dig en titt här.

BILAR I LAGER

Nytt eller begagnat? Här hittar du alla våra tillgängliga bilar!

VÅRA TRANSPORTBILAR

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

SERVICE

Våra verkstäder erbjuder dig som Peugeotägare ett stort utbud för både service och underhåll för just din bilmodell.

PEUGEOT PRIVATLEASING

Med Peugeot Now Privatleasing kan du köra en ny bil med alla fördelar det innebär. Och viktigast av allt är att du inte behöver ha någon kontantinsats – utan behöver bara fokusera på månadskostnaden. Med en fast, låg månadskostnad vet du vad din bil kostar dig.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Våra verkstäder erbjuder dig som Peugeotägare ett stort utbud för både service och underhåll för just din bilmodell. På våra auktoriserade verkstäder får du rätt expertis, kunskap och Peugeot originaldelar som är speciellt framtagna till din Peugeot.

PEUGEOT PROFFESSIONAL CENTER

På Peugeot strävar vi efter att erbjuda professionell service, specialanpassad för ditt företags behov. Hos Peugeot Professional hittar du återförsäljare med större fokus på företagsförsäljning där du direkt kan få experthjälp för att hitta rätt modell.

LÄS MER

PEUGEOT FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Peugeot erbjuder ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar (tjänstebilar och servicebilar) och transportbilar väl anpassade för företag.

LÄS MER