PEUGEOT 10+

När din bil är 10 år eller äldre är det lika viktigt att underhålla och serva bilen precis som om den vore ny, detta för att öka livslängden på din bil samt för att förebygga framtida reparationsbehov. Därför erbjuder vi Peugeot 10+ för just din bil, där våra erfarna Peugeot-tekniker utför den viktiga oljeservicen samt en genomgång av viktiga kontrollpunkter i enighet med bilprovningens protokoll. Givetvis använder vi endast godkända oljor och Peugeot original reservdelar som är tillverkade och godkända för just din bil.

PEUGEOT ASSISTANS+

I samband med att du servar din bil hos oss har du möjlighet att teckna Peugeot Assistans+ till en väldigt förmånlig kostnad. Peugeot Assistans+ är ett utökat assistansprogram som även omfattar motorstopp på grund av tekniskt eller mekaniskt fel, brist på drivmedel, punktering, urladdat batteri, inlåsning-/förlust av- eller avbrutna bilnycklar, samt trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse. Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta.

Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistans+ dig omedelbar och kostnadsfri assistans, går driftstoppet inte att åtgärda på plats så bärgas bilen till närmsta auktoriserade Peugeot verkstad. Kan verkstaden inte reparera bilen inom 2 timmar så hjälper Peugeot Assistans+ dig med en kostnadsfri hyrbil så att du kan fortsätta din färd. Du kan även få hjälp med hemtransport via taxi, tåg eller flyg, samt även alternativt övernattning på hotell – i det fall driftstoppet varar längre än 12 timmar.

Peugeot Assistans+ avgör vilken hjälp som bedöms passa situationen bäst, tala med oss för mer information.

Kontakta Peugeot Assistans+ på: 020-89 89 73 för assistans i Sverige, befinner du dig i övriga Europa ringer du +46 771 106 605.

För tecknande av Peugeot 10+ eller Assistans+, hör av dig till oss.