Sätra Motorcenter

Sätra

0001-01-01

3 månaders leasing

Nu erbjuder vi 3 månaders leasing på Peugeot 3008, vår bästsäljande SUV-modell. 500 mil att köra ingår – så du kan ge dig ut på alla sommarens äventyr i en modell som erbjuder gott om plats för hela familjen.

Läs mer om 3 månaders leasing

0001-01-01

Aktuella kampanjer

Hos Peugeot får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller oavsett om du är intresserad av privatleasing eller att köpa en ny Peugeot.

Se våra aktuella erbjudanden

Upptäck Peugeots breda utbud av nya modeller, tillgängliga för köp och privatleasing – personbilar, elbilar och plug-in hybrider, samt bilar med förbränningsmotorer. Ta del av Peugeots olika tjänster och erbjudanden – oavsett om du är intresserad av en ny bil eller om du redan har en Peugeot som behöver service och underhåll.

Peugeot erbjuder ett brett utbud av tjänstebilar och transportbilar för företag, tillsammans med anpassningsbara finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Dags för service eller hjulskifte? Har du drabbats av ett stenskott? Behövs en kontroll av din AC? Peugeot tar hand om hela din bil – oavsett hur gammal den är.

Våra auktoriserade Peugeot-verkstäder är uteslutande det bästa valet när din bil behöver service eller underhåll – både när det gäller pris och kvalitet. Våra duktiga medarbetare är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken och vi använder givetvis alltid Peugeot originaldelar.

2022-12-20

Bygg din Peugeot online

Här kan du enkelt och smidigt bygga din nya Peugeot precis som du vill ha den.

Läs mer

2021-02-23

Peugeot Privatleasing

Peugeot erbjuder privatleasing på ett brett utbud av modeller till riktigt bra priser. Välj mellan Peugeots plug-in hybrider, elbilar eller modeller med förbränningsmotorer.

Läs mer

2021-03-09

Företagsförsäljning

Peugeot erbjuder ett brett utbud av modeller till företag – både personbilar och transportbilar – tillsammans med smarta finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Läs mer

Aktuellt från verkstaden

2024-03-07

Hjulskifte

Nu börjar dagarna bli ljusare och temperaturerna stiger. Så gör dig redo för alla sommaräventyr som väntar med ett auktoriserat hjulskifte hos oss.

Läs mer

2021-02-24

Servicekoncept

Låt Peugeot hjälpa dig att hålla din bil i bästa möjliga skick med specifika servicekoncept anpassade efter åldern på din Peugeot.

Läs mer

2021-02-23

Boka service

När det är dags att serva din bil kan du enkelt boka din service online hos Peugeot. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och information om din bil, så kommer du att bli kontaktad för att slutföra bokningen.

Läs mer



Silence

Vi säljer Silence elmopeder och lätta motorcyklar.

LÄS MER OM SILENCE