Vi på Peugeot Lund är experter och kan verkligen våra fordon. Därför rekommenderar vi att du alltid låter en auktoriserad Peugeot-verkstad sköta service, underhåll och reparationer på din bil.

Här kan du också få råd om vilket underhåll som bäst passar ditt fordons driftförhållanden så att det förblir säkert, pålitligt, ekonomiskt och med bibehållen prestanda. Tack vare Peugeot-nätverkets samlade yrkeskunskap, kan du vara säker på att alla åtgärder som tillverkaren rekommenderar verkligen utförs. Du kan teckna serviceavtal på samtliga Peugeotmodeller tills det att bilen genomgått första underhållsservice eller blivit ett år.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Peugeot Lunds verkstad är en märkesverkstad för Peugeot och även en allbilsverkstad. Det innebär att din bil är i säkra händer vid en reparation. Vi kan genomföra samma service och reparationer som en auktoriserad märkesverkstad. Vi erbjuder minst samma servicenivå som en märkesverkstad men till ett förmånligare pris. Vi uppfyller bland annat följande krav.

ALLT EN VERKSTAD BEHÖVER
  • Rätt kompetens och utbildningsnivå.
  • Relevant verkstadsutrustning, speciellt avseende test- och diagnosutrustning.
  • Ordning och reda samt rent och snyggt, såväl invändigt som utvändigt.
  • Seriositet mot kunder, leverantörer, myndigheter och andra.
  • Momsregistrerad, F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
  • För ändamålet anpassade lokaler
  • Teknisk information och tekniska data.
  • Vi utför alltid våra arbeten med miljön i omtanke.
SERVICE

Vi är en fullserviceanläggning. Våra service verkstäder är auktoriserade och specialiserade för Peugeot.

RESERVDELAR

Beställ originalreservdelar för din Peugeot genom oss till konkurrenskraftiga priser. Vi har alltid ett stort sortiment.

LACK-KONSERVERING

Vi har kompetensen att utföra en lack-konservering av högsta klass. Lack-konservering skyddar och förlänger nybilskänslan.

PÅFYLLNING AC

Ha det skönt i bilen när det är riktigt varmt. Genom oss får ni en professionell AC- och klimatservice med påfyllning snabbt och effektivt.

DÄCKHOTELL

Förvara era däck hos oss. På vårt däckhotell blir era däck väl omhändertagna, kontrollerade och tvättade.

STENSKOTT

Laga stenskottet på er bil innan det är försent. Vi arbetar enbart med tillverkarens originalglas och -produkter.

FRÅGOR OCH SVAR

VAD INGÅR I EN SERVICE?

Det skiljer sig åt beroende på vilken bil ni har samt hur många mil den har gått. En viktig skillnad är att när vi genomför en original Peugeot service, utför vi även en rostskydds kontroll så att garantierna fortsätter gälla.

HUR VET JAG VAD MIN BIL FÅTT FÖR SERVICE?

När din service är klar sätter vi en stämpel i bilens servicebok att din bil har servats av en auktoriserad Peugeotverkstad. Du får också ett serviceprotokoll som visar vad som är gjort och vilka åtgärder som eventuellt behöver åtgärdas.

NÄR KAN JAG HÄMTA MIN BIL EFTER SERVICE?

Vår ambition är att du ska kunna hämta ut din bil samma dag. Vi erbjuder en lånebil under tiden din bil är hos oss.