PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkat i, så kand du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet.

NYA PEUGEOT EXPERT

Nya Expert levererar en lastkapacitet på upp till sex kubikmeter. Den har plats för upp till sex åkande och är perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranchen.

PEUGEOT BOXER

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns mer åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet.

TRANSPORTBILSKAMPANJER

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

PEUGEOT PRO+

Från proffs till proffs: med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar kan du hitta en modell som passar både dig och ditt företag.

PEUGEOT InBusiness

Med nya InBusiness-konceptet har vi på Peugeot tagit fram instegsmodeller för de kunder där ekonomin är det väsentliga, men fortfarande starkt fokus på hög kvalitet.

PEUGEOT CHROME EDITION

En robust transportbil för alla arbetsplatser och väder – året runt. Chrome Edition by KAMA – en fräck och funktionell arbetsbil är grunden till en bra arbetsdag. Våra Peugeot Partner Chrome Edition och Peugeot Expert Chrome Edition är båda utrustade för tuffa förhållanden.

PEUGEOT 4×4

Tuff terräng, snö och is eller vägar med svår framkomlighet ska inte stoppa dig från att göra ditt jobb på ett professionellt vis. Därför har Peugeot tillsammans med Dangel tagit fram fyrhjulsdrift till samtliga Peugeots transportbilar.

AUTOMAT PÅ KÖPET

Uppgradera din transportbil!
Komforten är viktig för dig som kör transportbil därför erbjuder vi nu automat på köpet när du köper en Peugeot Partner.

25 HÄSTKRAFTER PÅ KÖPET

Uppgradera din transportbil!
Just nu får du fler hästkrafter på köpet när du köper en Peugeot Partner Pro