MODELLUTBUD

 

Vilken modell ska du välja? Och hur kan du vara säker på att du gör rätt val? Här kan du jämföra olika modeller.

Peugeot 108

Upptäck den smidiga och kompakta citybilen Peugeot 108 med sin unika och originella stil som en halvkombi. Smarta system som Hill Assist, utrustning som LED-lampor och möjligheten att hålla dig uppkopplad med din bil gör Peugeot 108 till en perfekt stadsbil som förenklar din vardag.

Peugeot 208

Nya Peugeot 208 är det senaste från Peugeot med nästa generation förarteknik och ny fantastisk körglädje. Upplev effektiva motorer och god komfort som tar din vardagskörning till nya nivåer. Med nya Peugeot 208 får du alltid en otrolig upplevelse på vägarna.

NYA Peugeot e-208

Elektrifiera din vardag med nya Peugeot e-208. Med en kraftfull och tyst elektrisk motor kombinerat med fantastisk förarteknik kan du uppleva en helt ny körkänsla. Kör dessutom miljövänligt med den imponerande elektriska räckvidden på 340 km.

NYA Peugeot 2008 SUV

Upptäck nästa generation SUV med unik design och en tredimensionell instrumentpanel som tar din körning till nya nivåer. Nya Peugeot 2008 SUV är en imponerande kompakt-SUV för vardagen och för dig som söker en ny upplevelse.

NYA Peugeot e-2008 SUV

Upptäck 100 % elektrisk körglädje med nya Peugeot e-2008 SUV. Med en räckvidd på upp till 320 km, med den senaste tekniken och förarassistanssystemen får du en modern SUV som är perfekt för din vardag – dessutom med Peugeots nya design och fantastiska komfort.

Peugeot 308 5D

Upptäck en ny värld i Peugeot 308 med digitala Peugeot i-Cockpit som på ett smidigt sätt samlar alla tekniska funktioner i den smarta förarmiljön. Låt kraftfulla motorer och utomordentlig komfort höja körupplevelsen i Peugeots sportiga modell, som dessutom enkelt kan kopplas till din smartphone för ännu mer smidighet.

Peugeot 308 SW

Vår kompakta kombi är något för hela familjen, med uppdaterade förarsystem som ökar tryggheten. Ett rymligt bagageutrymme och ett komfortabelt baksäte gör resan bekväm för alla passagerare – samtidigt som föraren kan njuta av en förstärkt körkänsla tack vare den nya och digitala förarmiljön Peugeot i-Cockpit.

NYA Peugeot 3008 SUV

Storsäljaren Peugeot 3008 SUV är här i en ny tappning med uppdaterad teknik och ny spännande design som signalerar modernitet. Kan väljas med det nya tillägget ”Black Pack” som ger din nya SUV ett spännande uttryck. Dessutom gör nya LED-strålkastare och förarhjälpsystem att nya Peugeot 3008 SUV passar för alla tider på året.

Nya Peugeot 3008 SUV PLUG-IN HYBRID

Upptäck nya Peugeot 3008 Plug-In Hybrid med kraftfull fyrhjulsdrift, 300 hk och upp till 59 km i elektrisk räckvidd – perfekt för alla dina vardagsäventyr.

Peugeot 508 5D

Peugeots nya sportiga design flödar genom denna halvkombi som har teknik, komfort och körglädje så det räcker och blir över. Nya Peugeot 508 är bilen för dig som söker äventyr i vardagen.

Nya Peugeot 508 PLUG-IN HYBRID

Peugeots högteknologiska bil med sportig känsla finns nu som smart plug-in hybrid. Nya Peugeot 508 Plug-In Hybrid är en exklusiv kraft med en helt ny körupplevelse. Upptäck alla mångsidiga körlägen och den elektriska räckvidden på upp till 54 km.

Peugeot 508 SW

Vare sig du är tjänstebilsförare eller familjechaufför passar den trendiga vardagskombin nya Peugeot 508 SW bra till alla tillfällen. Väl designad med mycket körglädje och god komfort. En rolig och snygg bil för vardagen.

NYA Peugeot 508 SW PLUG-IN HYBRID

Upptäck en kombi med premiumteknologi som andas framtid. Nya Peugeot 508 SW Plug-In Hybrid har en elektrisk räckvidd på upp till 52 km, upp till 225 hk och ett rymligt bagageutrymme. Perfekt för dig som söker en modern familjebil som kombinerar el- och bensindrift.

NYA Peugeot 5008 SUV

Peugeots stora familje-SUV är tillbaka med ny prestanda och förstklassig teknik som erbjuder ännu starkare körupplevelser. Låt kraftfulla motorer, optimal komfort och klassledande rymlighet bli din vardag – nya Peugeot 5008 SUV är skapad för äventyr, med design och körskänsla i fokus.

PEUGEOT rifter

Peugeot Rifter är en multibil som passar både för familjeutflykten eller vid en längre road trip ut i Europa. Interiören kan anpassas efter behov och med gott om förvaringsmöjligheter samt god komfort är det en bil som gör varje resa njutningsbar.